Уважаеми привърженици на отбора и футболисти от клуба,

Ръководството на ФК “Спартак” Варна изразява своята благодарност към треньорите, играчите и целия щаб на втория отбор на клуба, които взеха участие в срещата от Североизточната Трета лига срещу ПФК “Черно Море” 2 вчера. След всичко, което се случи, преди началото на тази среща, младите ни футболисти показаха голям дух и се постараха да зарадват хората дошли на стадиона.
Поздравяваме нашите противници за победата!
Ръководството на ФК “Спартак” благодари на своите привърженици за силната подкрепа, за това, че показаха на играчите какво е вярност и за това, че отново бяха на висота и накараха отбора да се чувства домакин на чужд терен.
Събитията преди началото на срещата и след нейния край в ранните часове на новия ден оставяме на компетентните органи, тъй като вярваме в тяхната обективност.
Ние като ръководство продължаваме да следваме пътя, който сме начертали за развитие пред клуба, а той включва цивилизовано отношение, феърплей, толерантност и най-вече работа по подобряване на материалната база, квалификацията и условията в клуба, с които стъпка по стъпка да изградим модерен отбор с функционираща детско-юношеска школа. Продължаваме да работим за развитието на клуба!
Винаги Верни!

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy