Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо се надява в отбора да дойдат още нови хора до подновяването на първенството, с което тимът да стане малко по-балансиран и футболистите да играят в един и същи стил и схема, за да се изчистят функциите на отделните позиции. Такъв бе коментарът на наставника след втората контрола на „соколите“ срещу Добруджа (Добрич), спечелена категоричо с 4:1.

„Не съм много убеден, че има движение напред. Причината е, че някои хора имат нарушена подготовка,  особено чужденците, които пристигат в недобро кондиционно състояние. Първо трябва да бъдат в нужните килограми, затова се получи дисбаланс в играта на нашия състав. Въпреки умората, понеже тренираме всеки ден, се видя че има желание и мотивация, нямам претенции, но в тактически и конструктивен план имаше какво да се желае“, каза Димитров.

„Надявам се до началото на първенството да пристигнат хора, с които да сме още по-балансирани и да имаме състав, който да играе в един и същи стил и схема, за да се изчистят функциите на отделните футболисти. Иван Йорданов, който идва от Лудогорец ще се присъедини към нашия състав в Турция. Чакаме и още един футболист, но не искам да коментирам имена. Групата все още не е пълна. Ляв краен защитник ще търсим, тъй като на тази позиция имаме само Виктор Митев. Освен това очакваме Маузиньо, който има подписан договор, но има визови проблеми и не може да се присъедини все още към отбора. Той е най-подготвеният футболист, за него не се притеснявам, че ще дойде в лошо физическо състояние, тъй като той в момента играе. Той е много добър футболист и мисля, че ще вдигне нашата мощ. Лерой също е много класен футболист и ще успее да покаже на какво е способен“, каза още наставникът на варненци Димитър Димитров – Херо.

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy