Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо изрази задоволителност по отношение на играта при загубата на тима му от Лудогорец с 1:2. 

„Създадохме ситуации, които до 15-тата минута ги броих, 3 чисти голови положения. В моменти, в които имаме преимущество в играта отборът на Лудогорец, който има много бърз преход от защита в атака, успя да накаже нашите грешки. Класата на футболистите на Лудогорец си оказва влияние и може би след втория гол имаше едно падане на настроението, на самочувствието преди нашия гол. Особено след като вкарахме гол, мисля, че имахме позитивизъм и настроение в отбора. Съжалявам и за гредата, която се удари. Имахме шанс да изравним. Нямаше да бъде нереалистично да завършим 2:2, но това е футболът“, каза Димитров.

Той сподели още, че отборът не трябва да допуска такива наивни грешки в позиционирането, в които станаха головете. Трябва да има по-голямо самочувствие и увереност пред гола, каза специалистът и добави, че ако Спартак беше повел в мача, резултатът можеше да бъде друг.

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy