Наставникът на „соколите“ Димитър Димитров коментира с разочарование срещата, която неговият отбор пропусна да спечели и по този начин е все по-близо към изпадане от групата. Припомняме, че двубоят завърши наравно – 1:1. 

Димитър Димитров – Херо сподели: 
“Огромно разочарование. Това се получава във втори пореден мач. Имам предвид с ЦСКА 1948, когато поведохме в 93-ата минута, а в 94-ата ни изравниха. Сега – в 90-ата. Загубихме четири точки. При нас няма дълбочина в състава, няма вариативност. Имаме много контузени и наказани. В един момент останах с 11-12 човека. С една дума, както се казва, е трудно да объркам състава. Като че ли и малко характер ни липсва, за да спечелим тази и срещата с ЦСКА 1948. Липсва ни и късмет. Затова разочарованието е огромно.

Когато дойдох, знаех с какво се захващам. Въпреки това се опитах да направя каквото е възможно. Контузии, наказания… Но това го има в спорта. Когато знам, че съм дал всичко от себе си, не мога да не съм доволен от футболистите. Знам, че те се стараят, но им липсват класа и възможности.

Надявам се феновете да го оценяват. Много съм им благодарен, знам, че тези хора заслужават много повече, но трудно е да се прави отбор с 11-12 нови. Дилемата беше дали да оставя стария отбор, но той имаше една точка. Много футболисти ми октказаха, ако трябва да бъда честен. Някои от тези футболисти са трети-четвърти избор. Трябва да стане чудо, за да останем в елита. Не играем приятелски срещи, както играят някои други отбори. Играем честно.“, каза Димитров.

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy