Старши треньорът на Спартак Варна – Димитър Димитров – Херо коментира, че въпреки нулевото равенството с Хебър (Пазарджик) не е недоволен. Специалистът заяви, че липсва майсторство пред гола и това е основната причина за неговото недоволство.

„Не ни стигна класа, неумение и майсторство пред гола. Имахме преимущество, поглеждайки статистиката – владение, удари, корнери. Най-важното е вкарването на гола. Там ни липсва майсторство. Не бих казал, че съм недоволен. Доколкото помня, те имаха едно чисто положение. Имаше някаква стабилност в играта ни в защита. Миналият мач беше обратното, в позиционирането имаше грешки. Точно в някои моменти си личат характерите, които трябва да поведат. И с числено равенство бяхме по-активни“, каза опитният специалист.

За предстоящия двубой от 21-ия кръг Димитров каза, че срещу Ботев Враца иска играчите на Спартак да бъдат по-уверени и със самочувствие пред гола. „Дано имаме и шанс. В такива моменти трябва да търсиш топката и да имаш малко късмет“, категоричен бе Херо.

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy