Още две първи места спечелиха представителите на ДЮА „Спартак“ на турнира „Добруджа къп“ в последния ден на надпреварата. Набор 2011, воден от Миша Милошевич се представи блестящо с два отбора. Тимът триумфира в своята възраст и направи много силно участие при година по-големите от 2010-а. След 3 категорични победи „соколите“ взеха трофея в своята възраст, а за най-полезен играч бе определен Павлин Иванов. Възпитаниците на Милошевич взеха 2 победи и записаха равенство в двубоите с година по-големите си съперници. В последния ден талантите развиха потенциала си за 3:0 срещу Фратрия 2010, а само един гол в равенството с ФК „Приказките“ в полуфинала ги лиши от отличие. Показателно за качествата на спартаковци е, че Данаил Илиев бе определен за най-полезен при набор 2010.
В същата възрастова група от шампионския тим на „Спартак“, воден от Янаки Смирнов Божидар Маневски бе определен за най-добър вратар, а голмайстор е Мартин Липчев със 7 попадения. С набор 2012-а тимът е трети като Борис Лисичков е определен за най-добър вратар.
Набор 2013 с треньор Николай Сидеров също стана шампион на „Добруджа къп“. На финала „соколите“ се наложиха над „Волов“ (Шумен) с 3:1 с 2 гола на Ники Янев и един на Галин Иванов. За най-добър защитник бе определен Берк Исметов.
Набор 2016 с треньор Калоян Димитров се наложи над МФК Тича с 6:3 в последния двубой

 

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy