Спартак Варна записа равенство в зоналния шампионат U17 Група 1. В изтеглен двубой от 11-иа кръг „соколите“ водени от Искрен Пенчев завършиха 1:1 с Фратрия. Голмайстор за домакините е Мартин Тодоров. Отборът има три победи и две ремита от началото на сезона.
Родените през 2010-а г. соколи с треньор Янаки Смирнов се наложиха с 6:0 над отбора на Приказките в шампионата за подрастващи 15 Група 1. По два пъти се разписаха Давид Николов и Пресиан Синигеров, а по веднъж Димитър Милчев и Мартин Липчев.
На футбол 9 родените през 2012-а г. спартаковци с треньор Николай Кънчев завършиха 2:2 с Приказките. Също на Футбол 9 родените през 2013-а с треньор Николай Сидеров загубиха от Фратрия с 0:2.
Малките таланти от ДЮА Спартак, родени през 2014-а г. се наложиха с 6:2 над връстниците си от Черно море в зоналния шампионат за деца подготвителна група Футбол 7. Този набор трябваше да изиграе пет срещи за един ден. Във втория си мач соколите с треньор Георги Симеонов загубиха от Приказките (Добрич) с 1:4. Вторият отбор на Спартак 2014 се наложи над Приятели (Варна) и допусна загуби от Добруджа и Приказките.
Първият и вторият тим на родените през 2016-а г. соколи с треньор Калоян Димитров записа победа и загуба в срещите с Юнак Шумен. Спартак 1 победи с 5:1, а Спартак 2 загуби с 2:5.

 

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy