Два набора от ДЮА на Спартак проведоха международни контролни срещи. Соколите играха с връстниците си от грузинския Самгурали, които изненадаха с много агресия и необичаен стил, както и поведение, каквото рядко може да се види по европейските терени и извън тях.
При U15 в състава на Айкут Мустафов имаше доста отсъстващи поради различни причини. Отборите си разделиха по едно полувреме. Мачът през първото бе за гостите, които диктуваха обстановката и поведоха с 2:0. През втората част, соколите с повече агресия в дефанзивен план и по-скоростни атаки върнаха един гол, а можеха и да отбележат втори в множеството ситуации.
При U17 отборът на Ники Кънчев направи доста пропуски. А съперникът отбеляза гол от далечна дистанция. „Очаквах друго поведение и от моите момчета, този стил на съперника определено ни изненада, беше много особена контрола, уточни Кънчев.
Имаше предварителна уговорка за трети мач, в който да вземат участие момчетата на Николай Кънчев, които не са играли в предния, но до такава среща не се стигна, тъй като след подигравателни жестове от гостите за победата им, се стигна до спречкване между отборите. Взе се решение, че преди всичко трябва да има уважение в приятелските срещи и мачът не се проведе.

 

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy