Приветстваме ви в най-новата рубрика „Величието на соколите“! Тази уникална инициатива е съвместно усилие на ФК Спартак Варна и журналиста Пламен Трендафилов. Спартак Варна, наследник на шампиона от 1932 година, Шипченски сокол, има богата над 105-годишна история. В нея са вплетени много футболни съдби, житейски истории и славни играчи, някои от които вече не са сред нас. Чрез тази рубрика ще се съсредоточим върху футболните герои, оформили историята на клуба със своите подвизи на терена.
В първото издание ще се върнем към спомена за Красимир Венков, наричан и „Джани“ – малкият човек с голямото футболно сърце.
Заповядайте на 27 октомври, петък от 17:00 часа в конферентната зала на стадион „Спартак“. Специални гости ще бъдат Пламен Михов и Антон Фажев, с които ще споделим вълнуващи истории за този изключителен играч и човек. Очаквайте уникални фотографии и възможността да споделите спомените си за величието на футболния клуб.
В залата ще бъдат и негови съотборници от 70-те и 80-те години, всеки готов да сподели нещо, което е било забравено. Елате и заедно преживеем великите моменти от историята на клуба. Мястото е стадион „Спартак“, конферентна зала, на 27 октомври, петък. Не пропускайте тази възможност да се сближите с историята и културата на ФК Спартак Варна!

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy