ФК Спартак Варна кани на регионален турнир за момичета под мотото „Футбол за всички“. Надпреварата в категория Футбол 7 за родени през 2011-а и 2012-а г. ще се проведе на 17.03 на СК Локомотив от 10:30 ч. За първи път ФК Спартак организира събитие, изцяло за женската половина от футбола като се стреми да осигури незабравими спомени, приятелства и забавление с един от най-зрелищните спортове. Официални съдии ще ръководят срещите. Според броя на участващите отбори ще бъде изготвена предварителна програма. Подробните правила и програмата на ще бъдат изпратени на регистрираните отбори.
Турнирът „Футбол за всички“ е напълно безплатен за всички желаещи да вземат участие. Разходите ще бъдат поети изцяло от главния организатор ФК Спартак Варна с
цел развитие на малките таланти. Подготвени са много награди, подаръци и изненади. А също така храна за подсилване на енергията и вода за хидратиране през деня.
Всеки футболен клуб или академия, желаещ да участва е добре дошъл да изпрати по имейл заявка за регистрация на официална бланка.
За всяка допълнителна информация, уточнения и записване можете да се свържете с нас на следния телефонен номер или имейл:
089 3742 112
office@spartakvarna.bg

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy