Вратари

…..
…..
Вратар
Иван Дичевски
21

Защитници

Велислав Боев
2
Велислав Боев
Защитник
Генади Луго
6
Генади Луго
Защитник
Емануел Моура
6
Емануел Моура
Защитник
Ибрям Ибрям
3
Ибрям Ибрям
Защитник
Илкер Будинов
51
Илкер Будинов
Защитник
Никола Борисов
19
Никола Борисов
Защитник
Пламен Димов
27
Пламен Димов
Защитник
Проспър Менди
23
Проспър Менди
Защитник
Сами ел Анаби
22
Сами ел Анаби
Защитник

Полузащитници

Божидар Васев
30
Божидар Васев
Полузащитник
Даниел Начев
45
Даниел Начев
Полузащитник
Здравко Димитров
33
Здравко Димитров
Полузащитник
Ивайло Климентов
8
Ивайло Климентов
Полузащитник
Лиандро Мартис
24
Лиандро Мартис
Полузащитник
Румен Руменов
77
Румен Руменов
Полузащитник
Цветан Илиев
17
Цветан Илиев
Полузащитник
Янчо Андреев
19
Янчо Андреев
Полузащитник

Нападатели

Виктор Митев
11
Виктор Митев
Нападател
Георги Бабалиев
7
Георги Бабалиев
Нападател
Мартин Тошев
90
Мартин Тошев
Нападател
Мехмед Сабри Мехмед
11
Ромеш Ивей
14
Ромеш Ивей
Нападател