1.Здравейте, Йоан! Направете кратко представяне на Вашата личност за любителите на футбола.
– Здравейте! Казвам се Йоан Валентинов Маринов на 22години от София. Висок 175см, тегло 69кг. Юноша на ЦСКА. Играл съм в отборите на „ЦСКА 1948″,“ Своге“, „Миньор“, „Балкан Ботевград“ (2 месеца) като крило и нападател. Играх за националните формации U15 и U16.

2.Как ви приеха момчетата от отбора?
-Мисля, че ме приеха добре. Момчетата са млади и готини. Чувството е отлично. Знам, че „Спартак“ е отбор с традиции и голяма публика, която подкрепя отбора навсякъде. И въпреки огромните трудности, през които са преминали са останали верни на клуба си. Не всеки отбор в България може да се похвали с такива фенове.

3.Как се чувствате вече като част от ФК „Спартак“ Варна?
-Чувствам се добре. Още се адаптирам към обстановката в клуба, но тук всичко е на ниво.

4.Защо избрахте ФК „Спартак“ Варна?
-Когато говорих с треньора, той ми обясни за целите и амбициите на отбора. Допаднаха ми. Познавам треньора – млад и много амбициозен, което допълнително ме мотивира да приема това предизвикателство.

5.На какво ниво е организацията в клуба?
-Организацията в клуба е на профисионално ниво, има някои неща, които трябва да се изчистят, но съм сигурен, че хората в клуба си знаят работата и с течение на времето всичко ще бъде на отлично ниво за Втора лига.

6.Вероятно си имал оферти от други клубове. Замисли ли се да приемеш офертата на Соколите?
-Да, имах. Предпочетох „Спартак“ пред отбор от Втора лига. Трябваше ми време да помисля, но в крайна сметка реших, че във Варна развитието ми ще бъде по-голямо.

7.Вече се запозна с момчетата и атмосферата в съблекалнята. Смяташ ли, че бързо ще се адаптираш към отбора?
-Надявам се да се адаптирам бързо към отбора и стила му на игра. Ще дам всичко от себе си това да се случи в най-кратък срок от време.

8.Следеше ли развитието в клуба и какво ти е мнението за сегашния състав на „Спартак“?
-Да, преди да приема офертата изгледах няколко мача на „Спартак“. Бях впечатлен, отбора се старае да играе бързо и да налага стила на игра, който практикуват.

9.Какви са очакванията ти за представянето на отбора през втория полусезон и какви са твоите лични амбиции?
-Очаквам „Спартак“ да се върне в професионалния футбол с добри игри и резултати. Моите амбиции са да продължавам да се развивам и да израствам нагоре.

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy