1.Поздравяваме ви за страхотната игра и себераздаване!
-Благодаря!

2.Как изглежда мач от такава фаза за купата на България, срещу съперник от първа лига, в очите на треньора?
-Нещо , което нямах търпение да дойде. Очаквах мача с нетърпение. Вярвах в доброто представяне. Вярвах в момчетата и в победата.

3.Играхте равностойно на отбор като Арда Кърджали, явно добре сте разузнали съперника.
-Казах го на момчетата- не се притеснявам от съперник , който играе футбол. Притеснявам се от лоши терени и др. , но да бяхме разузнали съперника. Бяхме готови за всичко , което може да ни предоставят. Гледах доста техни мачове. Анализирали сме ги във всеки един аспект. Бяхме готови да играят и с 3-ма и с 4-ма защитници, както с Берое. Мачът беше равностоен. Поздравявам ги за победата и им желая успех!

4.Изненадаха ли ви тактически и игрово с нещо и момчетата изпълниха ли вашите указания и задачи.
-Не ме изненадаха с нищо. Всички момчета се опитаха да изпълнят това , което сме искали в тактически план и в по- голяма част от мача се получаваше. На моменти изоставахме и допускахме грешки, но пак казвам момчетата дадоха всичко от себе си.

5.Физически сте много добре подготвен отбор, показахте го и в днешния мач срещу клуб от топ 5 в първа лига. Ще успеят ли да се възстановят за важния мач с ФК Балчик
-Надявам се дори това да се подобрява. Важно е каква работа ще свършим след първия полусезон. Това е най-важното- да успеем да се възстановим. Надявам се и ще направим всичко възможно! Предстоящия мач с Балчик е най- важния за нас. Вярвам в успеха!

6.Двубоят, срещу един от лидерите в първа лига, ще донесе ли повече увереност и опит в момчетата.
-Те трябва да се гордеят с вчерашното си представяне. Опит и увереност в собствените си възможности определено!

7.След отпадането на отбора за купата на България остава целта за влизане във втора професионална лига. Какво е настроението в съблекалнята?
-Всичко е наред. Концентрираме се максимално за неделя!

8.Въпреки пандемичната обстановка феновете не спряха да подкрепят отбора и извън стадиона. Имаше и огромна гледаемост в живото предаване на мача. С интереса, който предизвиквате смятате ли, че вървите в правилна посока?
-Благодарим за подкрепата на феновете. Силно се надявам да ги зарадваме и в неделя и след края на шампионата! Спартак, се развива стремглаво в правилна посока!

9.Пожелаваме ви Успех!
-Благодаря!

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy