Иван Цветанов е новият директор на детско-юношеската школа, както и старши треньор на втория отбор на ФК Спартак Варна
Роден на 22 юни 1967 г. в Бургас, Цветанов влиза в клуба с богат опит, както и с лиценз UEFA A, което го прави отличен избор за водене на нашия дублиращ тим.

В кариерата си като треньор, Иван Цветанов е оставил дълбока следа в българския футбол, започвайки през сезон 1997/1998. Той е водил отбори като „Странджа-Металург“, „Космос“ Бургас, и е бил старши треньор на „Черноморец“ и „Нафтекс“ в „А“ група, както и на „Поморие“. Цветанов също така е допринесъл значително към развитието на детско-юношеския футбол, включително в школите на „Черноморец“, „Нафтекс“, и „Ботев“ Пловдив, където под негово ръководство юношески отбори са постигали впечатляващи успехи.

Като директор на детско-юношеската школа на „Ботев“ Пловдив, Цветанов е доказал своята способност да развива млади таланти и да постига отлични резултати, включително печеленето на Елитната юношеска група до 17 години за сезон 2017/2018 и Купата на БФС при набор 2002.

С това ново назначение, ФК Спартак Варна заявява своята амбиция за развитие и успехи не само на първия отбор, но и на дублиращия тим, със засилено внимание към развитието на младите играчи. Добре дошъл в семейството на Спартак, Иван Цветанов!

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy