Набор 2012 на ДЮА „Спартак“ изигра престижна и полезна контрола с с „Динамо“ (Киев) в Обзор. Момчетата на временния треньор Николай Кънчев се представиха прекрасно, въпреки , че съперникът бе съставен от футболисти с година по-големи – родени 2011-а. Двубоят завърши 3:1 за украинците.
През първата част главен фактор бе и вятърът, който попречи на ,,соколите” и добавено възрастта на гостите, те логично диктуваха играта и полувремето завърши 2:0 за тях.
През втората част, малките спартаклии доминираха изцяло. Вятърът бе на тяхна страна и атаките валяха една след друга. Само малшанса попречи резултата да бъде намален. те имаха положения сам срещу вратаря, добри атакаи и удари.
Третото полувреме започнато феърплей, като треньорите на Динамо се съгласиха да изиграят и последната част срещу вятъра, тъй като са по- големи.
Соколите се възползваха и върнаха един гол и то какъв – попадение от ждроб извън наказателното поле на Даниел Друмев. В края може би най-добрият от Динамо, номер 10 ефектно преодоля защитник и вратаря и вкара за крайното 3:1.

 

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy