Още успешни двубои изиграха малките спартаковци във втория ден от първото издание на турнира на Академия „Спартак“ (Варна). „Соколите“, родени през 2011-а г. с наставник Миша Милошевич взеха убедителна победа над „Добруджа“ като решиха срещата само за едно полувреме. Това бе втори пореден успех за този тим след като на старта на надпреварата се наложи над „Фратрия“.
Набор 2012 с наставник Николай Кънчев имаше две срещи за един ден. По-малките соколи се наложиха над Дунав с 3:0, но след това загубиха от Фратрия
Турнирът на Академия „Спартак“ на СК Локомотив продължава до неделя.
Междувременно набор 2016 на Академия „Спартак“ с треньор Калоян Георгиев стартира ударно в детския турнир „Варна къп“. Малките соколи се наложиха над Черно море, а след това доминираха и над състава на Делфините. Вторият тим на децата от тази възраст се представи много силно в първите си изобщо контроли. Спартаковци победиха отборите на Възраждане и Приказките. В тима на соколите блести и единственото момиче в състава – цветето на Академията Никол.
Набор 2013, воден от Николай Сидеров също участва с два тима. Единият победи Гранд Про и завърши наравно с Делфините, а другият тим е със служебна победа над Юнак и загуба от Приказките.

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy