ФК „Спартак” Варна завърши участието си в турнира Junior’s Cup – Bulgaria, където участва през изминалата седмица с два набора. Надпреварата се проведе от 1-ви до 5-ти август в „Албена”.

Набор 2006, воден от Стефан Дончев, зае първо място в предварителната си група А. В този набор, футболистите на Спартак бяха главни претенденти за спечелването на трофея. Стартът на мачовете от първенството обаче наложи преждевременно спиране на участието им.

Набор 2006 – резултати:

0:1  Старс (Браила) – Спартак (Варна)

0:0 Унуреа (Ласи) – Спартак (Варна)

1:2 Фратриа (Варна) – Спартак (Варна)

„Соколите”, набор 2008, с треньор Георги Симеонов се представиха отлично в турнира Junior’s Cup – Bulgaria. Те се класираха четвърти, като в предварителната си група с две победи и едно равенство заеха първо място. В този набор първенци са Пиетроспорт, втори – Рамникул, трети – Спартак Пловдив. Спартак (Варна) се срещна на полуфинала с Рамникул и записа загуба с 0:3, а в малкия финал за 3 и 4 място мачът бе срещу Спартак Пловдив, завършил с победа за отбора от града на тепетата с 2:1.

Набор 2008 – резултати:

9:1 Спартак Варна – Гигант Белене

2:1 Спартак Варна – Спартак Пловдив

3:3 Спартак Варна – МАО

Полуфинал

Спартак (Варна) – Рамникул 0:3

Мач – 3/4-то място:

Спартак (Пловдив) – Спартак (Варна) 2:1

През следващата седмица продължава участието на „соколите” в Junior’s Cup – Bulgaria. Набор 2011, с треньор Георги Симеонов е в предварителна група А с отборите на Академия (Клуж), Челси (Букурещ), Приказките (Добрич).

Пожелаваме успех на децата на Академия Спартак Варна в Junior’s Cup – Bulgaria!

 

 

 

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy