Цялото ръководство на клуба, в лицето на президентът Павлин Николов, изпълнителният директор Тодор Стойков и спортният директор Енгибар Енгибаров застанаха пред медиите, за да представят новия старши треньор на първия отбор Валентин Илиев на специално организирана за целта пресконференция. Основната цел е връщане в Efbet лига и участие на втория отбор във Втора лига още от сезон 2024/25.

Варненският клуб никога не е бил така финансово и организационно осигурен, бяха категорични от ръководството. Вече има промяна в методиката на работа и на Академия Спартак, като се акцентира в изграждането на млади футболисти, които да намират място в представителния тим и професионалния футбол.

Представителният тим на „Спартак“ ще започне подготовка за новия сезон в сряда, 14-и юни в емблематичния за клуба час 19:18. От 19-и юни ще бъде на лагер в Трявна. Уговорени са 4 контролни срещи до началото на сезона във Втора лига – срещу „Янтра“ (Габрово), Лудогорец II, „Етър“ (Велико Търново) и представянето на отбора срещу „Добруджа“ (Добрич) на 8 юли. Осем са футболистите, които остават в „Спартак“ от състава за миналия сезона, пет от юношите на клуба ще участват в първата тренировка.

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy