Футболистът на Спартак Варна Румен Руменов изигра 90 минути при победата на „соколите“ с 2:1 в първата си контрола през зимната подготовка срещу Локомотив Горна Оряховица. На няколко пъти Руменов имаше възможност за попадение.

Как видя мача отвътре?

Дойдоха много нови момчета и мисля, че така сформираме един доста добър отбор. Като за първа контрола създадохме много положения, не можахме да реализираме всичките от тях, които видяхте. Надявам се да започнем да вкарваме повече голове. Тепърва старши треньорът ще каже неговите изисквания. Все пак сме в началото на подготовката. Краката са ни тежки, имаме много бегови упражнения. Тепърва ще разберем какво изисква старши треньора, а съюо така като тактика, завършваща фаза, дефанзивно – също. Много се надявам да играем добър футбол и да останем в групата. Целта ни е това.

В игра усеща ли се разликата с включването на новите футболисти?

В игра се опитваме повече да държим топката, да играем по-бързо и да, наистина има много качествени футболисти.

При условие, че тези момчета дойдоха сега, може ли времето за сработване да даде резултат и да успеете да се спасите, а и да покажете игра, която да удовлетворява феновете?

Абсолютно. Мисля, че всеки един футболист е професионалист и това му е работата бързо да се адаптира. Надявам се да играем много добре, да изпълняваме това, което треньорът ни каже. Просто новите футболисти трябва бързо да се адаптират.

 

 

 

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy