Ексклузивни тренировки с участието на Евгени Найденов и Цветлен Димов с децата от Акдемия Спартак Варна ще се проведат през съботния ден (21.01.) във Варна. Tренировките с метода SenseBall – стартират в 9.00ч. и ще продължат до 14.00ч. в зала „Спартак“.

Какво представлява методът SenseBall?

SenseBall е революционна тренировъчна методология, която се прилага в клубове и академии по целия свят като Белгийската футболна федерация, Милан, Севиля, Реал Сосиедад, Андерлехт, Генк, Шарлроа, Метц, Нант, Тулуза, Лестър, Рейнджърс, Вилем II, ФК Лугано и десетки други.

Препоръчван от професионалните футболисти, SenseBall е изключително полезен за младите играчи на възраст от 6 до 20 години. Тренировките със SenseBall позволяват да се превърнете в амбидекстрален играч (да можете да играете еднакво добре и с двата крака) и подобряват значително футболното ви представяне.

SenseBall също така подобрява представянето на всеки спортист, за който скоростта и прецизността на краката са от съществено значение.

SenseBall е проектиран на принципа на двустранната дейност. Благодарение на специфичния си дизайн, видеоклиповете с упражнения и онлайн образователната програма, играч, който тренира със SenseBall, прави приблизително 500 000 докосвания на топката за един сезон.

По време на тренировка със SenseBall, играчът използва левия си крак толкова пъти, колкото десния и се движи в пространството балансирано наляво/надясно и напред/назад. Индивидуално или в група (по този начин ритмично), тренировъчната методология SenseBall ви позволява да развиете специфични футболни умения, да реагирате по-бързо и да придобиете ритъм.

Да преоткрием играта заедно!

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy