Футболистите от Академия Спартак Варна отново показаха добри резултати в третия ден от детския футболен турнир „Varna Cup”, който се организира от Зоналния съвет на БФС и Община Варна.

„Соколите” U8, водени от Румен Русев играха днес срещу връстниците си от ФК  „Възраждане” и записаха загуба с 1:2. В по-късния си мач отстъпиха и на Делфините с 1:8.

Спартак U10 с треньор Николай Сидеров взе две категорични победи – над Черноморец (Балчик) с 5:0 и над МФК „Тича” със 7:2.

Двата отбора на Спартак U11 с треньор Димитър Трендафилов записаха победи в надпреварата:
Спартак 1 – ФК „Приказките” – 2:1
Спартак 2 – Възраждане – 6:3
В полуфиналите „соколите” U11 записаха съответно победа и загуба:
Спартак 1 – Севлиево – 5:0
Спартак 2 – Приказките – 1:2
Утре Спартак 2 излиза срещу отбора от Севлиево в спор за ¾ място, докато Спартак 1 е на финал срещу ФК „Приказките” (Добрич).

По-големите футболисти на Спартак (Варна) U13 взеха две категорични победи в третия ден на турнира като се наложиха над ФК „Олимпик” с 12:0. На полуфинала възпитаниците на Янаки Смирнов записаха втори успех за деня над ФК „Приказките” Добрич със 7:0. Така в спор за златните медали Спартак U12 ще срещне „Лудогорец”.

В по-ранните мачове от тази възраст днес Спартак U12 записа загуба от ПФК „Лудогорец” с 0:5, а във втория си мач взеха победа от ФК „Олимпик” с 3:2. Възпитаниците на Миша Милошевич излизат утре в спор за 5/6 място срещу Етър2 (Велико Търново).

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy