В новото издание на рубриката „В гнездото на соколите“, съвместно организирана от ФК „Спартак” Варна и журналиста Пламен Трендафилов, първата среща за годината е със славните ветерани от 70-те и и началото на 80-те години, Енчо Недев и Антон Фажев. Срещата ще се проведе на 31 март (петък) от 17.45ч. в зала „Конферентна“ на стадион „Спартак“.

 

Един от най-запомнящите се бранители Енчо Недев и Антон Фажев (поел щафетата в защитата от незабравимия Илия Кирчев) ще ни разкрият преживяванията си от миналото. Спомени, които не се забравят. Те ще ни отведат към треньорите на тима през тези години Стефан Семов, Димитър Дойчинов (като футболист многократен шампион и носител на Купата на страната с Левски) и Иван Филипов, с когото варненци печелят първото издание на международния турнир „Варненско лято“. Във фокуса на срещата ни ще попадне и незабравимият варненски турнир с уникални снимки!

Един преглед на десетилетието след обединението през 1969 година, изпълнено с противоречия и вълнения! 

Ще разкажем историята и на един от най-добрите треньори на ДЮШ на клуба Димитър Видинлиев – човекът, който отвори пътя за ярки имена на българския футбол!

Нека заедно да преживеем великите моменти от клубната история на ФК „Спартак” Варна.

Славните ветерани са тези, които ще окуражат и ще посъветват представителния тим на Спартак!

Заповядайте, очакват ни интересни  мигове!

Добави коментар

Вашият и-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

Приемам Privacy Policy